&noscript=1 />

Sculpturaal ontwerp – perfect voor hoge ruimtes

Op een unieke locatie in de stad, omgeven door bomen en bos, staat een prachtig huis met veel leefruimte en met een beeldschoon uitzicht. De ramen van vloer tot dak laten het herfstlicht binnen en bieden een vrij uitzicht op de prachtige kleuren van de natuur en de wisseling van de seizoenen.

2xBilleder 1

In de ruime, hoge woonkamer is een RAIS Pilar geïnstalleerd, die dient als warmtebron en als absoluut middelpunt van de ruimte. De sculpturale, bijna twee meter hoge houtkachel is de ideale keuze voor de indrukwekkende hoogte van de kamer.

H1 B9939936 mindre

We wilden optimaal gebruikmaken van onze ruime, hoge leefruimte en kozen voor een mokkakleurige RAIS Pilar. Met zijn indrukwekkende hoogte, ontwerp en onconventionele kleur maakt hij bijna een sculpturale indruk. – Christina Muldbjerg.

B9940322 lille

Het afgeronde, zuilvormige ontwerp contrasteert met de strakke, architecturale lijnen van het huis, terwijl de prachtige kleur van de kachel – Mocca – bijdraagt aan de warme sfeer, passend bij de mahoniehouten kozijnen en de kleuren van de natuur buiten.

 AT 2

 

Webbureau ITTP