&noscript=1 />

RAIS 600:3 geïntegreerd in Architecturale Omgevingen

In het noorden van het Deense eiland Seeland, vlakbij Tisvilde, hebben Mette en Mikkel hun droomhuis gecreëerd, een nieuw gebouwd architectonisch meesterwerk waarvoor ze zelf de lijnen hebben uitgezet. Het huis is een feest van strakke lijnen en compromisloze materiaalkeuzes, en niets is aan het toeval overgelaten. Van de eerste schets tot het laatste geplaatste element weerspiegelt het huis de toewijding van het gezin aan kwaliteit en hun unieke gevoel voor design.

Als je de oprit oprijdt, valt je oog op een uniek huis dat opgaat in de omringende natuur, bekleed met cederhout dat na verloop van tijd een prachtig grijs patina zal krijgen. Binnen gaat het houtthema verder met majestueuze douglashouten pilaren en spanten, uit één stuk gezaagd zonder zichtbare sporen – een bewijs van de extreme precisie en hoge eisen die het gezin aan zijn leveranciers heeft gesteld. Je hebt bijna het gevoel dat je aan boord van een schip stapt als je het woon- en keukengedeelte van het huis binnenkomt, waar een groot rond raam in de gevel de maritieme inspiratie benadrukt en de ruimte een onvergetelijke sfeer geeft. 

1

Het ontwerp is eenvoudig en elegant, maar met geraffineerde details die het huis zijn ziel geven. Het middelpunt van de woonkamer is de stijlvolle RAIS 600:3-inzethaard, die is bekleed met marmer voor een rauwe en exclusieve touch. De messing details op de bodemplaat, gootsteen en kranen voegen een warme gloed toe die alleen materialen met patina kunnen geven. Mikkel, die een passie heeft voor zowel eten als interieur, drong aan op een echte open haard met echt vuur en hout – "Omdat echt vuur een huis een ziel geeft."

De zwarte, minimalistische inzethaard van RAIS met glas aan drie zijden zorgt ervoor dat vanuit elke hoek in de kamer kan worden genoten van het vlammenspel. De haard ligt perfect in het verlengde van de architectonische lijnen van het huis en voegt een subtiele elegantie toe die het hele huis samenbindt.

2

Mettes gevoel voor interieurdesign wordt weerspiegeld in de karakteristieke sfeer van het huis, waar Marokkaanse tapijten, keramiek en lampen warmte en textuur geven aan de strakke houten oppervlakken. Haar interieurontwerp en de unieke producten die ze uit Marokko importeert, geven het huis een mondiale dimensie en combineren op elegante wijze het Scandinavische met het exotische.

Dit huis is meer dan alleen een huis; het is een complete visie op hoe ontwerp, materialen en persoonlijkheid kunnen samenkomen in een harmonieus geheel. Een huis waar elk detail een verhaal vertelt en waar het gezin een plek heeft gecreëerd die niet alleen mooi is om naar te kijken, maar waar het ook gewoon heel gezellig is.

3.1

Webbureau ITTP