&noscript=1 />

ELEGANTE ROOMDIVIDER IN KLASSIEKE VILLA

Achter de klassieke witgepleisterde voorgevel en kleine ramen van de prachtige patriciërsvilla gaat een moderne, onlangs gerenoveerde woning in Scandinavische stijl schuil – minimalistisch ingericht met prachtig visgraatparket en lichte, heldere kleuren.

B9701241Het huis is zorgvuldig gerestaureerd met respect voor de oorspronkelijke stijl en architectuur, waarbij het toch is gelukt een praktische en functionele woning voor een druk, modern gezin te creëren. De kleine afzonderlijke ruimtes die kenmerkend waren voor dit type oudere villa zijn daartoe vervangen door een grote open ruimte waarin keuken, eetkamer en woonkamer zijn geïntegreerd.

RWC jan 23Om in die open ruimte toch het gevoel van verschillende zones te creëren, koos het gezin ervoor een Visio 90 RD te installeren als roomdivider tussen de eetkamer en de woonkamer. De haard met glas aan drie zijden ondersteunt het open en lichte interieur van de woning en maakt het mogelijk om vanuit de keuken, de eetkamer en de woonkamer te genieten van de warmte en gezelligheid van het vuur.

RWC JanuarDe inzethaard heeft een stijlvolle, moderne uitstraling die een perfect contrast vormt met de klassieke architectuur van het huis. De Visio 90 RD is ontworpen zonder zichtbare kaders en storende details, en herinnert met het laaiende vuur als het absolute middelpunt ook aan de open haarden van vroeger.

hus

Webbureau ITTP