&noscript=1 />

Skagen Klitgård - Arkitektonisk feriehus på toppen av Danmark

I Skagens storslåtte landskap, der himmelen møter havet, finner dere et ekstraordinært feriehus – et privat tilfluktssted. Huset, som kompromissløst kombinerer det klassiske med det moderne, byr på en ekte og autentisk Skagen-opplevelse.

World Case Juni 2023 1

Det luksuriøse feriehuset er et ekstraordinært og stilig hus på imponerende 300 kvadratmeter, designet av PAX Architects. Huset er karakterisert ved sin unike design som gjør det til noe helt spesielt.

Innredningen av feriehuset er preget av en unik vakker estetikk, hvor det store fellesrommet gir den optimale opplevelsen av å være i ett med elementene. Med stor omhu har man tenkt over hver eneste detalj for å sikre en perfekt og behagelig atmosfære.

1

«Feriehusets beliggenheten og innredning gir følelsen av å ha alle elementene innen rekkevidde – vinden, vannet og jorden utenfor, perfekt komplimentert av ilden i peisen inne», sier Mathias Brockdorff. 

I midten av huset er en Visio 2:1 installert, og fremstår som det sentrale fokuspunktet i fellesrommet, noe som gir en ekstraordinær følelse av luksus og eleganse. Med sin moderne design og uimotståelige flammebilde skaper den en behagelig varme og tilfører rommet et særpreg som er vanskelig å finne andre steder.

R Hjortshoj Skagen Klitgaard WEB 67 stor

Huset er omgitt av sanddyner og en vill, men naturskjønn hage som smyger seg mot de trekledde fasadene. Fra små stier blir gjestene ledet gjennom hagen direkte ned til stranden og en enestående utsikt over havet. 

World Case Juni 2023

Bilder: Rasmus Hjortshøj

Webbureau ITTP