&noscript=1 />

En Q-Tee 2 i svensk nybygg

Omgitt av store vinduspartier som slipper inn naturlig lys og høyt under taket åpnes det opp mot himmelen og det nybygde hjemmet utstråler en unik ro og harmoni.

Midt i huset finner vi en RAIS Q-Tee 2 peisovn som ikke bare tilfører varme, men også en subtil eleganse til rommet. Med sin enkle, skandinaviske design blander Q-Tee 2 seg harmonisk med hjemmets estetikk, og skaper en koselig atmosfære som inviterer til avslapning og samvær. 

1

"Vi valgte en RAIS Q-Tee 2 fordi vi ikke har sett denne modellen i så mange hjem før. Vi likte den enkle designen kombinert med skuffene til oppbevaring av ved. Ovnen er ikke bare en varmekilde, men også som interiørdetalj og et smykke i det sosiale området av huset med kjøkken og stue kombinert. De rene linjene og de sorte detaljene passer godt sammen med våre store vinduer og betonggulv. Enkelt, men annerledes – akkurat slik vi vil ha det."

2

Når solen skinner inn gjennom de store vinduene, blir Q-Tee 2-ovnen nærmest et kunstverk i seg selv, mens flammene danser i glasset og sprer en varm glød ut i rommet. Om kvelden skaper det fine skjæret en stemningsfull atmosfære som inviterer til koselige øyeblikk med familie og venner.

Men Q-Tee 2 er ikke bare et vakkert syn – det er også en pålitelig varmekilde som sikrer komfort og velvære i hjemmet, selv på kalde vinterdager. Med sine brukervennlige funksjoner og høye effektivitet er det en fornøyelse å tenne opp i ovnen og nyte den behagelige varmen som den skaper.

3 1

Webbureau ITTP