&noscript=1 />

Den eneste – eller to …

Som mangeårig brændeovns-pusher har jeg medvirket til at fortælle og forklare sandheden utallige gange: Den lyder, at RAIS har så stort og varieret et sortiment af ovne, at man altid kan finde den, der passer i hjemmet.

Som mangeårig vedovn-pusher har jeg vært med til å fortelle og forklare sannheten utallige ganger – historien om at RAIS har et så stort og variert sortiment av ovner at man alltid kan finne en som passer til hjemmet.

Man går bare inn på den såkalte customizer på hjemmesiden vår og prøver seg frem. Man velger høyde, farge og de helt riktige detaljene blant en rekke muligheter. Da er den hjemme …

00

Da har man funnet den eneste – som i kjærligheten: den eneste …

Og det gjør kundene våre også: de orienterer seg grundig, og så velger de …

Og hva er det vi ser her? Kunden har valgt to – ja to! – helt vidt forskjellige ovner, og har plassert dem i samme hjem, ikke engang spesielt langt fra hverandre … Og det virker!

1

Den ene er en Viva L vedovn. Håndtaket er i brunt lær, og topplaten er valgt i kleberstein som matcher fargene i stuen og interiøret. Legg merke til symmetrien i rommet – det gir ren ro. Den andre er peisinnsatsen Visio 2:1. Den har glass til to parallelle sider – altså på hver side av muren. På den måten får man et blikk inn til flammene i tre rom …

2

3

Det er disse små overraskelsene i hverdagen som er gode å oppleve. De nye vedovn-eierne har ønsket og drømt – og gjort akkurat det de hadde lyst til.

Takk for det – og for det fine eksempelet, som er til inspirasjon!

Man kan velge Den eneste – eller to!

Webbureau ITTP