&noscript=1 />

Bli med og se arkitektens valg …

Jeg vil gerne invitere jer med på en lille foto-safari. Helt til en skov ved navn Mazama langt væk fra alting i staten Washington i USA.

Jeg vil gjerne invitere dere med på en liten fotosafari – til en skog som heter Mazama, langt borte fra alt, i staten Washington i USA.

Her har det amerikanske arkitektfirmaet CAST Architecture tegnet Nelson Cabin.

 

Firmaet uttenker moderne hus i bærekraftige og tidssvarende løsninger. Og her ligger ett av disse, godt plassert i et vakkert, snødekket landskap.

 

1

Nelson Cabin fungerer som samlingssted for familie og venner. Men på den andre siden av den lille broen ligger en garasje- og kontoravdeling, så man kan også sitte og jobbe her i fred og ro hvis det er behov for det.

2

Vi går inn og kikker i dette vakre huset, midt i den amerikanske naturen, hvor de store vinduspartiene åpner opp for utsikten, og følelsen av inne og ute forsvinner nesten helt. 

3

Midt i rommet står den enkle vedovnen RAIS Q-Tee 2 og gjør umiddelbart ikke mye vesen av seg – i forhold til veggens mørke bekledning. Desto mer tydelig blir ilden, synes jeg.

4

Rundt omkring i huset ser man også hvordan naturen er tatt med inn: Utskårne tredetaljer på trappen og trepaneler på badegulvet.

Man kan alltid drømme og la seg inspirere, ikke sant? Godt nyttår!

Webbureau ITTP