&noscript=1 />

Fisk og vedovner

Hvad har fisk og brændeovne egentlig med hinanden at gøre? Sammenhængen kan umiddelbart være svær at få øje på! Men så alligevel…. Jeg har nemlig været et smut i Skagen og besøge Jacob, der er kok hos Skagen Food.

Hva har fisk og vedovner egentlig med hverandre å gjøre? Sammenhengen kan umiddelbart være vanskelig å få øye på! Men allikevel ikke helt …. Jeg har nemlig vært en tur i Skagen og besøkt Jacob som er kokk hos Skagen Food.

Jacob brenner for fisk, lokale råvarer og velsmakende måltider – og hos Skagen Food går de aldri på kompromiss med god kvalitet når de sender fisk og lekre måltidskasser til kunder i hele Danmark.

Kvalitet var også omdreiningspunktet da Jacob skulle innrede Skagen Foods eksklusive kjøkken. Som du kan se, så har man gått opp i detaljene – både når det gjelder funksjonalitet og design.

Og nå, kjære leser, kommer vi frem til sammenhengen mellom fisk og vedovner. Jacob har nemlig valgt å innrede kjøkkenet med en ovn fra RAIS. En vakker og stilren Viva L 100, som passer perfekt til det stilrene kjøkkenet – og ikke minst til Skagen Foods kompromissløse holdning når det gjelder kvalitet og lokalt produserte varer.

Webbureau ITTP